Om skattjakt-barn.se

Vi är bäst på fest!

Skattjakt-barn.se är en sajt från grapevine.nu som presenterar våra temaskattjakter för barn mellan fyra och tio år.

Bakom grapevine.nu står ett gäng som gillar att ha kul, att ställa till med fest och att fixa barnkalas för våra underbara ungar och deras kompisar! Vi tycker att det ska vara enkelt att ordna en fest eller middag och det ska inte behöva kosta tusentals kronor att fixa ett roligt barnkalas!

www.grapevine.nu hittar du hundratals festlekar, aktiviteter och minievents för alla tillfällen. Gemensamt för alla våra produkter är att du köper dem på nätet och får dem levererade omedelbums med e-mail. Produkten du köper är komplett – allt som behövs finns med i filen, du skriver själv ut det du behöver. Vissa av våra produkter är istället för pappersprodukter, kul skattjakter och events som man förbereder och genomför i mobilen.

Hos oss hittar du allt från mordmiddagar med manus, till frågesporter, quiz, gör-det-självprovningar och naturligtvis massvis med skattjakter till barnkalaset och mycket annat. Du hittar också allt som behövs för att fira påsk, midsommar, kräftskiva, halloween, jul och nyår – lite extra!

Alla våra produkter författas och produceras i Sverige och är originalprodukter. Alltid fyndiga och roliga i fin design!

Vi använder Klarna som betallösning i Sverige, du kan välja att betala med kort eller mot faktura. Produkten du beställer levereras direkt med e-mail. Hittar du inte ett mail ifrån oss kolla skräppostmapparna så att ditt mailprogram inte sorterat in det där. Skulle ett mail inte komma fram, kontakta oss direkt så hjälper vi till!

Här kan du läsa mer om hur det funkar att handla från grapevine.nu>>

Har du frågor och funderingar, eller feedback om våra produkter blir vi glada om du hör av dig!

Du kontaktar oss på: kundtjanst@grapevine.nu eller på 040-35 48 35 under normal kontorstid.


grapevine.nu ägs och drivs av Mirago Media AB. Alla våra produkter skyddas av upphovsrättslagen.

Sending
User Review
3.4 (5 votes)